Schotgroepisolatie

Overweeg je ook om voor je nieuwe huis MuurIsolatie te nemen? Ga snel naar schotgroepisolatie.nl en bekijk de opties die je hebt om vervolgens een keuze te kunnen maken. Schotgroepisolatie isoleert uw woning of gebouw zo goed dat het u geld bespaart. U hoeft in de koude wintermaanden minder energie te verbruiken om het lekker warm te krijgen binnen. Daarnaast is het ook veel beter voor het milieu.

Wanneer u voor Schotgroep muurisolatie kiest, komt er een specialist bij u thuis. Deze specialist brengt nauwkeurig uw situatie in kaart en stelt hier een bijpassend plan op. Wij werken erg nauwkeurig. U denkt misschien dat uw huis helemaal op zijn kop staat als u uw muren laat isoleren, maar dat is niet volledig juist. Door middel van onze techniek die wij gebruiken wordt deze troep voorkomen. Wij hoeven alleen een aantal gaten in de muren te boren. En spuiten hier een bepaalde stof in. 

Wij hebben meerdere vestigingen in Nederland, namelijk Heerjansdam, Numansdorp, Rotterdam en Dordrecht. Daarnaast hebben wij in totaal 145 medewerkers die zich bezighouden met verschillende projecten.

Spouwmuurisolatie

Tijdens de winter kennen we allemaal het probleem… kou! En nu is kou buiten vaak niet zo’n heel groot probleem want ‘daar kunnen we ons op kleden’ maar als de kou de woning in trekt vinden we het al snel een veel groter probleem.

Logisch, niemand heeft het graag koud in zijn of haar eigen woning, en toch moeten vele van ons behoorlijk stoken om de woning warm te houden. Dat is eigenlijk ook nog geen probleem dat we met z’n alle de hele winter die kachel behoorlijk laten draaien maar natuurlijk wel als die warmte eigenlijk binnen no- time de woning uit vliegt omdat de woning niet of onvoldoende is geïsoleerd.

Neem bijvoorbeeld de muren van de woning, vaak ongeïsoleerd gebleven na de bouw van de woning. Zonde, en vooral bij een spouwmuur. De spouw wordt namelijk nooit gebruikt door de eigenaar want dit is de ruimte tussen de binnen- en buitenzijde van de muur, maar is enorm geschikt voor woning isolatie. De isolatie kan namelijk snel, gemakkelijk en zonder al te veel overlast worden aangebracht en naast al deze voordelen vallen de kosten ook alles mee.

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de muren van de woning beter geïsoleerd zijn, minder kou, vocht en andere invloeden van buiten de woning binnen dringen. Dit zorgt niet alleen voor en verhogend wooncomfort maar ook voor een verlaging van de energierekening.

De kosten voor deze isolatievorm is in vergelijking met andere isolatiemaatregelen niet erg hoog. De gemiddelde kosten voor het isoleren van  een eengezinswoning zijn €1.000,00.  Het opvullen van de spouwmuur moeten worden uitgevoerd door een gespecialiseerd isolatiebedrijf. Ieder isolatiebedrijf werkt met een ander isolatie product namelijk het product waar zij het liefst mee werkt. De meest voorkomende isolatiematerialen voor spouwmuurisolatie zijn; EPS-parels, wol en PUR- schuim. De prijs hangt uiteraard ook altijd af van het gekozen product en de huidige situatie.