Rosfinance

Financial lease is de beste keuze voor mensen die snel een auto willen kopen, maar ook nog geld wil overhouden voor vakantie en een nieuwe keuken bijvoorbeeld. Je kunt de website rosfinance.nl analyseren en vervolgens een mailtje sturen met je wensen en vervolgens zul je ze snel waarmaken met behulp van de specialisten op gebied van Financial lease.

Onze specialisten van Rosfinance zijn open, eerlijk en recht door zee. Dit zorgt ervoor dat zij persoonlijk contact voorop stellen. Zij hebben dan ook oog voor uw persoonlijke situatie. Zij zetten alles op een rijtje voor u. Zij houden daarbij rekening met de inkomsten en de lasten, kredietverleden en het doel van de lening. Dit resulteert in een leasecontract die net zo goed aanvoelt als een eigen nieuwe auto.  

Hoe gaat Rosfinance te werk?

Rosfinace gaat zo te werk dat er binnen 5 minuten een offerte aangevraagd is en er binnen 24 uur een contract geregeld is. Erg snel dus. U heeft een auto gezien bij een autobedrijf, op onze lease voorraad of bij marktplaats. Daarna kunt u op onze website door middel van een calculator uw wensen aanpassen. De offerte die dan aangemaakt wordt voor u wordt gratis opgestuurd. Na de acceptatie van de offerte wordt er een driepartijenovereenkomst opgesteld. Als de overeenkomst is getekend, zal uitbetaling aan de leverancier plaatsvinden.