GSM Paradise

Net als Amazingkids.nl staan wij regelmatig op de bedrijvenmarkt in Theateratelierderuimte. Wij ontvangen hier graag mensen die geïnteresseerd zijn in ons bedrijf.

Wat is GSM Paradise?

Iedereen heeft het tegenwoordig druk. We moeten de gehele dag werken. Als we thuis komen moet je snel de kinderen van school halen, dan moet je ze naar de voetbal brengen en probeer jij ook nog snel even langs de sportschool te rijden. Je hebt je helemaal uitgeleefd op de sportschool en gaat je kinderen weer ophalen van de voetbal. ALs je thuis komt met je kinderen stop je ze snel in bad zodat je even een moment voor jezelf hebt. Door al het gehaast laat je je telefoon in het bad vallen. Helaas hij doet het niet meer.

Als je ook zo chaotisch bent en druk bent kan het al snel gebeuren dat je je telefoon en dat je het vervolgens moet laten repareren. (Mocht dit het geval zijn kun je dat via  gsm-paradise.nl binnen de snelste tijd regelen).

Hoe gaat gsm-paradise te werk?

Bij gsm-paradise kun je langsgaan bij een van hun filialen in Zoetermeer, Rijswijk en Delft. Terwijl je wacht, wordt je telefoon gerepareerd. Als je niet in de gelegenheid bent om je telefoon hier af te geven kun je hem ook opsturen. Je telefoon is dan binnen 24 uur gerepareerd. Ook heb je 3 maanden garantie op de reparatie.