Amazingkids.nl

Je kunt op amazingkids.nl het hele jaar door leuke kinderkleding kopen. Ze hebben altijd wel iets leuks in de aanbieding en vrijwel alle maten op voorraad. Je kunt op de website veel leuke merken vinden. Amazingkids biedt kleding aan voor zowel meisjes als jongens. Voor elk seizoen hebben zij kleding in hun assortiment.

Amezingkids verkoopt jassen, schoenen, badkleding, accessoires, ondergoed, feest kleding en ze hebben een herencollectie.

Merken die zij onder andere verkopen zijn: Cars Jeans, Calvin Klein, Penn & Ink, Petrol, Levi’s en nog veel meer. Ook verkoop amazingkids.nl kleding voor heren.

Daarnaast heeft Amezingkids.nl ook een outlet. Hierin wordt er kleding aangeboden die altijd een interessante prijs hebben. Kwalitatief goede kleding voor een leuke prijs.

Wanneer u meer dan €99 euro aan kleding besteld op Amezingkids.nl wordt de kleding gratis bezorgd. Ook heeft Amezingkids een aantal winkels in Nederland. Zij hebben winkels in Anna Paulowna, Schagen, Veenendaal, Baarn, Hoogezand, Goes, Enschede, Utrecht en Urk. Het filiaal in Urk is geen echte winkel, maar meer een afhaalpunt voor de kleding die u besteld heeft. Op amezingkids.nl kunt u alle adressen van de filialen vinden.

KIEZELTJE ONDERSTEUNT JONG HOLLAND

Theatergezelschap “Jong Holland” zal zijn eerste optreden in het Theater de Ruimte geven onder leiding van Pim Raaijmakers en zal gesponsord worden door het welbekende merk van kinderkleding Kiezeltje. Het theatergezelschap dat bestaat uit 52 LVG-er ( licht verstandelijke gehandicapten) jongeren zijn samen met Pim al maanden lang bezig geweest om dit toneelstuk op de planken te kunnen brengen. De jongeren tussen de 16 en 24 jaar die lijden aan een lichte verstandelijk beperking willen mede door deze uitvoering mensen er van bewust maken dat ze ook aanwezig zijn in deze wereld en niet verstopt willen worden.

Kiezeltje kinderkleding deed dit het afgelopen jaar ook met een groep kleine licht verstandelijke kinderen en wat een enorm succes onder de bevolking bleek te zijn. Op deze manier willen Kiezeltje en het Theater de Ruimte deze groepen de kans bieden om actief bezig te kunnen zijn binnen de sociale wereld waarin ze zich bevinden. Ieder jaar komen er steeds meer kinderen en jongeren bij om aan deze theateractiviteiten deel te nemen en ondanks dat we over een beperkt aantal plaatsen beschikken proberen we zoveel mogelijk kinderen hierin op te nemen waardoor er dus meer groepen zijn ontstaan die gedurende het aankomende seizoen hun theaterstukken zullen voordragen.

Theater de Ruimte is dan ook van plan dit jaar een voorstel te doen aan het Nederlands comité van theatergezelschappen om meer theaters over heel Nederland bij dit project te betrekken zodat er nog veel meer LVG-ers zich in deze activiteiten kunnen ontwikkelen. Hiervoor hebben we een groot aantal bedrijven uitgenodigd om zich bij Kiezeltje aan te sluiten en ons hiermee te ondersteunen. Het eerste gesprek over dit onderwerp hebben we volgende week met amazingkids.nl een online kinderkleding webshop en waarvan we verwachten een goed bericht te kunnen ontvangen.